Tamponări, alcool și șoferi fără permis

În data de 13 februarie 2022, în jurul orei 01:00, poliţiştii au observat în  trafic, pe strada Dobrești, din Petrila, un autoturism care se deplasa sinuos, din direcția Petrila-Petroșani. Conducătorul autoturismul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În zona Pod Dărănești, din Petroșani, autoturismul  a oprit, iar după legitimarea conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că acesta este un minor în vârstă de 16 ani, din Petroșani, care nu deţine permis de conducere. 

La data de 13 februarie 2022, în jurul orei 16:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat care a reclamat faptul că autoturismul său a fost tamponat de un alt autoturism, în timp ce se deplasa pe strada Rusca, din satul Ghelari.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului l-au identificat pe cel care a produs tamponarea, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Ghelari, iar în urma testării acestuia, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 12 februarie 2022, în jurul orei 14:45, poliţiştii Biroului Rutier Petroșani au depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din Petroșani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

 

În data de 12 februarie 2022, în jurul orei 14:55, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată despre faptul că pe DN66, pe raza comunei Băcia,   a avut loc un eveniment rutier fără victime (tamponare), în care a fost implicate două autoturisme, iar conducătorul auto care a produs evenimentului rutier este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii care  s-a deplasat la fața locului au identificat cei doi conducători auto şi au stabilit că unul dintre aceştia, un bărbat în vârstă de 49 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând, în cazul său, valoarea de 1,31 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *