Tânăr gălățean, arestat de polițiștii deveni pentru tâlhărie

În data de 15.09.2019, la ora 23:25, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la intersecția străzilor Calea Zarandului cu strada Dorobanților, din Deva, a fost acostată de un bărbat care i-a cerut să îl însoțească pe strada Dorobanților, într-o clădire dezafectată (pentru a întreține raporturi sexuale). Profitând de adăpostul întunericului, individul a lovit-o pe femeie și a deposedat-o de poșeta în care avea 230 de lei și telefonul mobil.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului  de Investigații Criminale Deva au identificat prezumtivul autor al faptei reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Galați.

Tânărul a fost reținut preventiv și prezentat magistraților Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, polițiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *