Tânăr hunedorean, premiat de Ministerul Afacerilor Externe

Un tânăr hunedorean a fost premiat de Ministerul Afacerilor Externe. Gabriel Zvîncă este un tânăr hunedorean care este câștigătorul premiului „Tânărul ambasador al României”, în cadrul concursului organizat de Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe.

Gabriel Zvîncă, în vârstă de 22 de ani, a fost elev al Liceului „Traian Lalescu” din Hunedoara. Acesta urmează cursurile masterale la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

„În urma desfăşurării probei scrise şi a probei de interviu din cadrul ediţiei-pilot a proiectului propus de Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe, a atentei evaluări din partea juriilor de la cele două probe, câştigător al Premiului „Tânărul ambasador al României” a fost desemnat Gabriel Zvîncă. Câştigătorul este masterand la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea „Istorie, memorie, oralitate în secolul XX” şi director al Departamentului de proiecte din cadrul Asociaţiei Tineretul ONU din România, filiala Cluj-Napoca”, informează Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe.

32 de candidaţi au participat la concursul iniţiat de Arhivele Dimplomatice ale MAE. Structura discursului evaluat în cadrul probei scrise, maturitatea şi coerenţa ideilor expuse în cursul interviului, precum şi claritatea în expunere, susţinerea afirmaţiilor prezentate şi dialogul purtat cu membrii juriului au constituit principalele argumente în evaluarea candidaţilor.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *