Tânără de 22 ani de ani, reţinută după ce a agresat o adolescentă de 18 ani

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost reţinută de poliţişti, după ce a bătut o adolescentă de 18 ani, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare. Poliţiştii au stabilit că motivul agresiunii a fost gelozia.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că pe data de 8 septembrie, poliţiştii s-au autosesizat după ce au apărut imagini în spaţiul public pe o reţea de socializare cu o agresiune în care sunt implicate două tinere.

“Astfel, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Sighişoara, a rezultat faptul că la data de 17 august, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeşti, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, judeţul Mureş, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violenţă, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, judeţul Harghita”, se arată în comunicat.
Tânăra de 22 de ani a fost reţinută pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

viewscnt

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *