ȚARA MOARE ȘI BABA SE CHIAPTĂNĂ: Ce înseamnă corectitudine politică dusă către prostie

Într-un material publicat astăzi de noi, am arătat cum poate ajunge un funcționar public care respectă legea și ia examene corecte să fie pus la zid iar cariera sa să fie pusă sub semnul îndoielii.

Citește și: RĂFUIALĂ CU IZ POLITIC

În această poveste, avem și un politician hunedorean care, sub povara „corectitudinii politice” de sorginte useristă, se laudă că totul ar fi rodul delațiunii sale.

Iată ce promovează public politicianul cu pricina:

„În luna aprilie a acestui an am sesizat Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) în legătură cu încălcarea legislației privind organizarea concursurilor de ocupare a unor funcții publice de conducere în cazul agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă din județele Hunedoara, Giurgiu, Neamț și Tulcea. Concret, în toate cele patru cazuri, legea nu a fost respectată pentru că nu a fost publicată tematica de concurs, ci doar bibliografia. Această metodă are drept urmare descurajarea unor potențiali candidați și îi favorizează pe cei care se află deja în funcție (sublinierea noastră)”. (Pollyanna Hangan, deputat USR de Hunedoara)

 

Pentru a vă lămuri ce mare „act de dreptate” promovează politicianul hunedorean, am preluat, din unul din anunțurile noi de concurs (astea n-au element „descurajator”!) pentru aceeași funcție de director executiv de AJOFM, Bibliografia și Tematica, pe care vi le prezentăm mai jos, în paralel, pentru comparație.

Așadar, justițiarul deputat USR de Hunedoara a reclamat faptul că, la concursurile reclamate de ea, concurenții au avut la dispoziție documentul din partea stângă, dar nu au avut la dispoziție documentul din partea dreaptă, ceea ce înseamnă, după mintea ei, „descurajarea unor potențiali candidați”!

Priviți și admirați: cam acesta e nivelul la care se face politică în România.

(NOTĂ: în fotografia de titlu, în logică useristă, politicianul din stânga nu există legal ca politician fără cel din dreapta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *