În atenția turiștilor! Tarife noi pentru vizitarea Castelului Corvinilor

Turiștii care poposesc la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara vor plăti noi taxe de vizitare. Biletele de acces vor costa 30 de lei, indiferent de anotimp. Tariful este pentru adulți, dar pentru elevi, studenți și pensionari există tarife special de acces. Astfel, elevii vor plăti o taxă de 7 Lei (pe baza de carnetului vizat pe anul în curs); taxa pentru studenți – 7 Lei (pe baza legitimației de student vizate pe anul în curs).  Pensionarii  vor achita o taxă de 15 Lei (pe baza cuponului de pensie)

De menționat este și faptul că pentru grupurile de vizitatori de minim 20 de persoane, tarifele sunt mai mici, respectiv: 25 lei/persoană (pentru adulți), 10 lei/persoană (pentru pensionari) și 5 lei/persoană (pentru elevi și studenți).

De asemenea, Muzeul Castelul Corvinilor a introdus și alte tarife pentru speciale, precum:

  • Taxa Foto – 5 Lei;
  • Taxa Video – 15 Lei;
  • Taxa Ghidaj – 30 Lei limba română, 60 lei limbă străină;
  • Taxa Album Foto/Operator – 110 Lei/oră;
  • Taxa Audio Apps/Ghid Multimedia – 8 Lei.

Programul de vizitare al Castelului Corvinilor în anul 2019 este zilnic, între orele 9,00 – 17,00, cu excepția zile de luni, când programul de vizitare este între orele 12,00 – 17,00. Ultima intrare se poate face cu cel mult 45 de minute înainte de ora de închidere.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *