Tarom extinde suspendarea curselor pentru 14 zile

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat că extinde suspendarea operării curselor pentru 14 zile către/dinspre Belgia, Austria, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda şi Turcia.

„Având în vedere decizia autorităţilor române din data de 14 mai 2020, ora locală 23.50, cu privire la instituirea stării de alertă pe teritoriul României,  compania Tarom extinde suspendarea operării curselor pentru o periada de 14 zile către/dinspre: Belgia, Austria, • Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda şi Turcia”, arată compania într-un anunţ publicat pe contul de Facebook.

Toţi pasagerii Tarom pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor plătite, utilizabil pentru o călătorie ulterioară.

„Pentru modificarea biletelor, vă rugăm să contactaţi Call-Center TAROM, la numărul de telefon 021.9361 sau la adresa de e-mail contact@tarom.ro”, mai arată compania.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici din aviaţie spre Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Franţa, Germania, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia şi Iran, şi din aceste ţări către România pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 15.05.2020.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *