Telenovelă hunedoreană | A spus că e ”sechestrată” pentru a scăpa de vechiul iubit

În data de 17.08.2019, la ora 22:54, Poliției Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean (aflat la muncă, în  Germania) despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan.

Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17.08.2019, a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt.

Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ  două luni şi că nu au mai ținut legătura cu aceasta.

Poliţiştii, în urma  efectuării unor activităţi de căutare și a verificărilor în teren, în cursul zilei de 18.08.2019 au reuşit să o depisteze pe tânără, pe raza municipiul Hunedoara.

Aceasta a declarat că locuieşte de câteva zile în apartamentul unui prieten din municipiul Hunedoara, iar în cursul zilei de 17.08.2019, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Hunedoara, a fost contactată de concubinul ei, căruia i-a spus că este „sechestrată” în municipiul Hunedoara, după care și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta și pentru a-şi putea petrece în liniște timpul cu noul său prieten.

Tânăra a mai precizat că nu a fost sechestrată sau victimizată în vreun fel.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *