Tiberiu Balint, președintele PNL Deva: Ce am furat? Ce am luat mită?

În conferința de presă de marți, Tiberiu Balint, președintele PNL Deva, a izbucnit, susținând că încă nu sunt clare acuzațiile aduse de procurori la adresa lui, la aproape trei ani de la momentul în care a fost arestat.

”Singurele proiecte pe care cei care ne conduc astăzi le au, sunt cele pe care le-au luat tot de la liberali. Și spun: ”Nu sunt buni liberalii, că au furat”. Ei, uită-te că după aproape trei ani, mai sunt trei luni și se împlinesc trei ani de zile de când eu și Moloț am fost arestați, nu s-a spus ce am furat. Nici atunci nu s-a spus ce am furat, însă, sub emoția momentului, s-a spus: ”Sunt hoți!”.

Ați citit cu toții acele rechizitorii. Ce am furat? Moloț a luat mită Centrul Militar Județean pentru situații de urgență?! E acolo, dom`le, e construit! Are tot ce trebuia să fie în el! Cum poți să iei mită 80 de miliarde o clădire care e în interiorul unei baze militare? Aia-i mita lui Moloț?

Eu. Ce am luat mită? Uitați-vă, vă rog, atent, și la ce au scris atunci și la ceea ce se întâmplă în trei ani de zile. De doi ani de zile stăm ca să se facă o expertiză contabilă, care nu găsește nici măcar evaziune fiscală, nu găsește nimic! De aia se stă!

Dar am rămas că liberalii au fost hoți. Nu, n-au fost hoți! Au construit multe acolo. Poate că am fost eu, poate că a fost Moloț, dar asta nu înseamnă că toți liberalii sunt hoți, cum zbiară Staier prin Consiliul Județean. Staier a fost acolo, de mână cu noi în Consiliul Județean șase ani, la conducere”, a declarat Tiberiu Balint.

În 3 decembrie 2014, Tiberiu Balint, la acea vreme fost vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, a fost reținut de procurori pentru fapte de corupție, alături de Mircea Moloț, fostul președinte al CJ Hunedoara, precum și de alți trei oameni de afaceri. Tiberiu Balint a fost acuzat de procurori de de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la spălare de bani.

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Tiberiu Balint, președintele PNL Deva: Ce am furat? Ce am luat mită?

  • 11 iulie 2017 la 21:41
    Permalink

    Si totusi nu va e rusine tuturor politicienilor hunedoreni ? Sebesul 25 000 de locuitori are 3 descarcari de pe autostrada , iar Hunedoara si Deva doar o intoarcere in drum la Soimus ! Ce mama dracului ati facut politrucilor , cum nu se mai naste macar un „Om politic” si in judetul asta ? Chiar nu va e rusine ? 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.