TICĂLOȘI SUB PROTECȚIE: Sub bocanc pesedist, România este virusată de ceața roșie

Pentru cei care își mai pun întrebarea „de ce stă pesedismul tot cu coada-n sus, chiar și atunci când e pus în genunchi de propriile mizerii politice?”, 6 mai 2020 a dat un fioros răspuns: pentru că PSD este încă slujit, cu obediență, chiar de instituțiile care ar trebui să fie complet independente și în slujba cetățeanului cinstit – Curtea Constituțională a României (CCR) și Avocatul Poporului.

Răzbunarea CCR, bucuria nebunilor roșii

Umilită de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), care i-a făcut dreptate Laurei Codruța Kovesi, și bătută cu pietre de opinia publică CCR a replicat furios punând în pericol toate eforturile statului de a gestiona epidemia în ultimele luni. Dar, mai ales, CCR a oferit, cu ticăloșie, arme politice nesperate hoardei roșii încă îngenucheate PSD – ALDE – Pro România, gașca mânuitorilor de băț prin gard chiar și când România a fost copleșită de necazuri.

Avocatul Poporului, instituția care ar trebui să respecte cetățeanul, este înhămată și ea, cum apare, tot la jocul politic cinic dirijat de hoarda roșie, servindu-i acesteia arme electorale la care nu spera.

Dar lucrurile sunt de înțeles, în condițiile în care aceste două instituții care ar trebui să apere cetățeanul cinstit (CCR și Avocatul Poporului) sunt constituite pe un algoritm politic, lucru complet anapoda și evident împotriva intereselor cetățeanului.

Românul cinstit e fraierul de serviciu

Ce să înțeleagă cetățeanul român cinstit, care s-a supus unor condiții grele de izolare și conformare, respectând regulile impuse pe timpul epidemiei? Că a fost tâmpit pentru că a ascultat de autoritățile statului și specialiștii în sănătate? Că s-a umilit degeaba în fața șmecherilor și nesimțiților care au sfidat regulile și i-au pus în pericol pe ceilalți?

Ce să înțeleagă acum medicii, care au trecut prin chinurile iadului în aceste luni, sau polițiștii, jandarmii, militarii care au efectuat misiuni de protejare a populației? Că au fost și ei tâmpiți?

Ce să înțeleagă acum bătrânii noștri, cei pentru care a fost cel mai greu și care au fost puși în pericol doar de nesimțiții care au primit amenzi pentru că nu le-a păsat că pun în pericol de moarte mai ales oamenii în vârstă?

România, drum interzis

Suntem obligați acum, toți, să acceptăm o realitate copleșitoare: în România golanii, hoții, paraziții și nesimțiții sunt, incredibil, protejați de instrumente ale statului român, iar românii cinstiți sunt doar fraieri trudind pentru bunăstarea protejaților de mai sus.

Dacă această realitate copleșitoare și cinică nu se va schimba, România se transformă, încet și sigur, în teritoriu interzis oamenilor cinstiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *