La Timişoara s-a deschis festivalul florilor, Timfloralis

Festivalul florilor Timfloralis se desfăşoară, timp de trei zile, în pieţele Victoriei, Libertăţii şi Unirii, aflate în centrul municipiului Timişoara. Sunt zeci de aranjamente florale, iar cel mai scump a costat 38.000 de euro.

Cel mai scump aranjament care poate fi admirat la Timfloralis, în Piaţa Victoriei, se numeşte „Pure happiness” şi are forma unui carusel. Acesta este creat din 27.000 de fire de flori şi a costat aproximativ 38.000 de euro.

În Piaţa Victoriei, o altă atracţie este Fântâna cu Peşti care a fost împodobită cu 22.000 de flori. Proiectul a costat 17.000 de euro.

Un alt aranjament care s-a ridicat la preţul de 25.000 de euro este amplasat în Piaţa Unirii şi se numeşte „În căutarea fericirii”. Tot în Piaţa Unirii, fântâna a fost împodobită cu „10.000 de zâmbete”, un proiect în valoare de aproximativ 22.000 de euro.

În Piaţa Libertăţii va capta atenţia privitorilor floristul Ioachim Erema cu proiectul „Păşim pe aleea fericirii”.

În zona de tranziţie, dintre Piaţa Victoriei şi Piaţa Libertăţii, vizitatorii vor putea admira proiectul Alexandrei Luca „Happiness is a butterfly (Fericirea este un fluture)”.

Dealtfel, „Fericirea” este tema acestei ediţii a festivalului Timfloralis.

Alte elemente inedite ale acestei ediţii sunt proiectul statuilor vivante – „Check street art” al designerilor Hoca Virag Francisca, Simona Noroc în colaborare cu Bianca Negrea, şi extinderea umbreluţelor de pe strada Alba Iulia.

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *