Tinerii hunedoreni laureați la cel mai mare festival de folclor din țară

Tinerii din orașul Aninoasa nu își uită rădăcinile. Copiii de la grupul folcloric Anena au participat la cel mai mare festival național dedicat tinerilor artiști din România.

Evenimentul a avut loc, zilele trecute, la Palatul Național al Copiilor din București, sub genericul ”Sunt cetățean european și mă implic”, sub patronajul Ministerului Educației Naționale.

”Mă bucur că am putut fi prezenți la încă un mare festival național unde am demonstrat că se poate, dacă vrem și dacă muncim, să avem rezultate bune și foarte bune. De această dată, am concurat cu ansambluri ale Palatelor copiilor din București și din alte colțuri de țară, și cred eu, am avut o prezență onorabilă”, spune prof. Didina Botgros, fondator și coordonator al Grupului folcloric ”Anena” din Aninoasa.

Tinerii artiști s-au întors acasă cu mai multe premii și trofee, respectiv: Locul I la secțiunea ”Grup vocal”, Locul II la secțiunea ”Dansuri populare”, Locul II la secțiunea interpretare-solist, premiu obținut de Trestian Silviu Gabriel, și Locul III la secțiunea interpretare-solist, premiu obținut de Țîmpu Alexandru.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *