Toate actele șoferilor erau neînregulă. Unul dintre ei a sfidat oamenii legii

În data de 20.10.2021, în jurul orei 19:45, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Vața de Jos, care conducea pe DC 173, în comuna Vața de Jos, un autoturism cu care tracta o remorcă neînmatriculată.

 

În data de 20.10.2021, în jurul orei 18:10, poliţiştii au oprit pentru control, pe strada Ovid Densușianu, din Călan, autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din Călan care se afla la volan, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

La data de 20.10.2021, în jurul orei 20:40,  polițiștii din cadrul Poliţiei Stațiunii Geoagiu au fost sesizați despre faptul că la intersecția dintre DJ 705 şi DC 42, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că un minor în vârstă de 16 ani, din Orăștie, a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier fără a deține permis de conducere (autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile, pe un teren viran, unde s-a oprit).

 

În data de 20.10.2021, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au depistat în trafic, pe o stradă din municipiul Hunedoara, autoturismul  condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Vețel, care se afla la volan, deşi nu poseda permis de conducere.

 

Tot în data de 20.10.2021, poliţiştii Postului de Poliție Dobra au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore față de un tânăr de 20 de ani, din comuna Dobra, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, la data de 05.05.2021, a condus un autoturism pe strada Păcii și pe DN 68 A, în localitatea Dobra, și nu a oprit la semnalele agenților de poliție, ulterior constatându-se că acesta avea permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.  Totodată, la data de 06.08.2021, tânărul  a condus un autoturism pe strada Lugojului, din localitatea Dobra și nu a oprit la semnalele polițiştilor, abandonând autoturismul pe un drum agricol. Acesta avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că permisul de conducere îi era reținut și dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, la data de 30.09.2021, tânărul a condus un autoturism pe DJ 688, în localitatea Dobra şi nu a oprit la semnalele polițiștilor,  care au constatat că acesta are permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, iar în data de 03.10.2021, în jurul orei 14:45, tânărul a condus un autoturism pe strada Râului, din localitatea Dobra, având permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Tânărul  a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. 

 

IPJ Hunedoara

 

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.