UNTOLD: Organizatorii au anunțat data când se vor pune în vânzare alte 10.000 de abonamente

Alte 10.000 de abonamente pentru ediţia de anul viitor a festivalului Untold, care va avea loc la Cluj-Napoca, vor fi puse în vânzare în 20 noiembrie, după ce primele 15.000 de abonamente s-au epuizat în mai puţin de trei minute.

Potrivit organizatorilor Untold, a doua rundă de abonamente pentru ediţia de anul viitor a festivalului se lansează marţi, 20 noiembrie, la ora 14.00.

“Fanii Untold care nu şi-au asigurat încă un loc la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa au şansa să pună mâna pe unul din cele 10.000 de abonamente care se vor scoate la vânzare în data de 20 noiembrie. Preţul acestora va fi de 109 euro plus taxe şi doar fanii care s-au înregistrat pe www.untold.com sunt cei care pot achiziţiona abonamentele scoase la vânzare. Tot marţi se vor putea cumpăra şi abonamente VIP la preţul de 269 de euro plus taxe”, au precizat organizatorii.

Fiecare persoană care s-a înregistrat va primi pe mail un link unic, funcţional începând din 20 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona cel mult patru abonamente. Cei care nu s-au înregistrat încă mai pot face acest lucru pe site-ul festivalului.

Primele 15.000 de abonamente Untold 2019 s-au vândut, miercuri, în mai puţin de trei minute. Deşi iniţial organizatorii au anunţat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani aşteptau să-şi asigure locul la a cincea ediţie a festivalului. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care încă 5.000 de fani şi-au achiziţionat abonamentul.

Festivalul Untold 2019 va avea loc, între 1 şi 4 august, la Cluj-Napoca.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *