Trădare electorală cu bucluc: Primarul ALDE al orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, s-a predat la PSD

Vineri, 6 martie 2020, Primăria orașului Geoagiu s-a transformat, ad-hoc, în sală de ședințe PSD. Atât primarul ALDE Vasile Cărăguț, cât și câțiva apropiați ai săi au întrerupt programul de lucru pentru a se preda, cu arme și bagaje, aproape oficial, liderului PSD Hunedoara Laurențiu Nistor, devenind proaspeți pesediști.
În fapt, gândindu-se el, primarul lui Tăriceanu, la șansele subțiri pe care le mai are să obțină dn nou postul de primar la Geoagiu cu susținerea ALDE, a decis să se predea vechilor dușmani de la PSD.

„Sper prin decizia luată să consolidez poziția mea de primar. Echipa e normal să vină lângă mine”, spune Vasile Cărăguț.

Numai că socoteala pesedistă a aldeistului primar Cărăguț e cam șchioapă. Pe de-o parte, oamenii care l-au susținut să ajungă primar au luptat până acum împotriva PSD și nu înțeleg să devină pesediști peste noapte, ca primarul lor, mai ales acum, când partidul lui Dragnea abia răsuflă după bătăile pe care le-a luat la alegerile recente. Pe de altă parte, liberalii din Geoagiu, în frunte cu Ovidiu Vlad, au repurtat victorii pe toată linia la ultimele scrutinuri și au prima șansă de a obține un scor istoric la locale în zonă. Astfel încât trădarea electorală a lui Cărăguț devine inutilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.