Trafic aglomerat la frontiera de vest a țării

Principalele puncte de tecere a frontierei spre Ungaria sunt foarte aglomerate în această perioadă. Mii de maşini tranzitează frontierele, cele mai mari cozi fiind înregistrate la Nădlac II.

Şoferii sunt sfătuiţi să consulte aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră privind situaţia traficului de la graniţă, pentru a alege punctele în care sunt timpi mai mici de aşteptare.  https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/

La Nădlac II se lucrează pe şase benzi de ieşire, dar aplicaţia online arată că se aşteaptă 220 de minute pentru control.

La Nădlac I, pe DN7, s-ar aştepta două ore, conform Poliţiei de Frontieră, iar controlul se face pe trei artere de ieşire.

La Petea, în Satu Mare, autorităţile anunţă un timp de aşteptare de 90 de minute pentru ieşirea din ţară, la Urziceni (Satu Mare) – 60 de minute, iar la Cenad (Timiş) – 60 de minute.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră spun că valorile mari de trafic înregistrate în vestul ţării, pe sensul de ieşire, sunt date atât de tranzitul specific weekend-ului, cât şi de turiştii care pleacă în excursii în străinătate. Tototdată, mulţi români care lucrează în alte ţări şi au venit în vacanţă în România și-au terminat concediul și au început să părăsească ţara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *