Trafic aglomerat spre mare și spre munte

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, pe DN 39, în staţiunile de pe litoral, precum şi pe Autostrada Soarelui şi pe A1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în Capitală. Se circulă cu dificultate şi pe Centura Capitalei, în zona mai multor localităţi.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Capitală, precum şi în Comarnic şi în Buşteni, pe sensul către munte.

Este aglomerat şi în staţiunile de pe litoral, pe DN 39, între Agigea şi Eforie Sud, precum şi în Mangalia, dar şi pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în Capitală.

De asemenea, potrivit poliţiştilor, sunt înregistrate valori mari de trafic pe Centura Capitalei, în localităţile Chitila, Bragadiru, Popeşti-Leordeni, Glina şi Pantelimon.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule atent şi preventiv, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să nu facă depăşiri riscante.

 

 

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.