Trafic feroviar cu dificultăţi în zona de sud a ţării

Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, pe magistrala care face legătura între Bucureşti şi Constanţa, unde viteza de deplasare a garniturilor feroviare este redusă din cauza rafalelor puternice de vânt. Două trenuri au rămas blocate din cauza unei defecţiuni.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii CFR, se circulă în condiţii de iarnă în sudul ţării, în dreptul localităţii Făurei, din cauza stratului gros de gheaţă depus peste macazuri, acestea fiind manevrate mai greu.
Pe magistrala Bucureşti – Constanţa, garniturile feroviare circulă având o limitare de viteză de 80 km/oră, din cauza rafalelor puternice de vânt, între Fundulea şi Săruleşti, iar între Lehliu şi Sarulesti se circulă doar pe un fir, din cauză că pe celălalt fir de mers a ramas defect trenul R 8014.
De asemenea, pe traseul către Galaţi, trenul R 7360 este blocat, din cauza unei defecţiuni la locomotivă, pe firul I, între Rosetti şi Cilibia, iar celelalte trenuri au circulat doar pe firul II.
Totodată, trenurile IR 1732 si R 7362 au aşteptat trecerea altor garnituri feroviare, precizează reprezentanţi CFR.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.