Trafic îngreunat în Defileul Jiului. O stâncă a căzut peste un autoturism

Traficul rutier în Defileul Jiului se desfășoară cu dificultate din cauza unei stânci care s-a prăbușit peste un autoturism. O familie s-a aflat la un pas de o tragedie după ce o stâncă s-a desprins de pe versant și a căzut pe autoturismul în care se aflau cei doi soți.

Cei doi soți originari din Baia de Fier se aflau în trafic în Defileul Jiului, moment în care o piatră s-a desprins de pe versant și a spart parbrizul mașinii.

Femeia în vârstă de 29 de ani a fost rănită la o mână, iar soțul său a suferit leziuni ușoare.

A fost o stâncă de aproximativ 20 de centimetri. Singura arteră rutieră care face legătura între județele Hunedoara și Gorj este afectată de ploile abundente.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Evenimentul a avut loc la limita dintre judeţele Gorj şi Hunedoara. Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, miercuri dimineată au căzut mai multe pietre de pe versant, pe Defileul Jiului, după ce a plouat în zonă, în ultimele zile, însă circulaţia rutieră nu a fost afectată. Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *