Trafic restricționat pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Semnalăm că pe sensul către Sibiu al Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 308, pe raza municipiului Sebeș, județul Alba, au loc lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului din zonă. Astfel, până la data de 16 septembrie 2020, banda de urgență și banda unu vor fi restricționate. Restricția se aplică și pe timpul nopții.

Precizăm, de asemenea, că astăzi, în județul Bihor  se va desfășura evenimentul „Turul României la Ciclism”. Astfel, între orele 14:00 și 16:00, are loc prima etapă, pe DN79, cu preluarea caravanei de la limita cu județul Arad și continuând pe traseul Avram Iancu – Salonta – Nojorid – Mun. Oradea – Str. Piața Unirii. Vor fi aplicate restricții temporare de circulație, în dinamică.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.