Traian Berbeceanu: ”Nu subestimați pericolul!”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Traian Berbeceanu, face apel la calm, dar și la responsabilitate. România a intrat în zona galbenă, odată ce numărul cazurilor de infecții cu coronavirus a trecut de 500.

”România a intrat în zona “GALBENĂ”! Nu subestimați pericolul! Protejându-vă îi feriți și pe cei dragi! Rămâneți în casă, ieșiți doar atunci când este absolut necesar, păstrați distanța de siguranță față de alte persoane! Folosiți soluții pe baza de clor și alcool pentru dezinfectarea obiectelor și suprafețelor cu care intrați în contact! Respectați strict regulile de igienă, spălați-vă des pe mâini! Respectați regulile instituite de autorități și recomandările acestora! Împreună vom reuși”, scrie pe pagina sa de socializare, Traian Berbeceanu, secretar de stat în MAI.

La ultima raportare oficială, în România s-au înregistrat 134 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, bilanțul total fiind de  576 de cazuri. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). Au fost raportate deja și cinci decese.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *