Transferul anului în televiziune: emisiunea DOR DE FOLCLOR la Info HD!

Din această vară, emisiunea DOR DE FOLCLOR, realizată de Ovidiu Katona și Călin Cazan, se mută la Info HD!

DOR DE FOLCLOR, care a trecut în al șaptelea an de existență, și-a cîștigat, de-a lungul timpului, statutul de cea mai vizionată emisiune de televiziune din județul Hunedoara. În fiecare duminică, invitați de marcă ai folclorului hunedorean (și nu numai) au cîntat și au încîntat sute de mii de telespectatori.

Pe același tronson orar, 9:30 – 13:00, în fiecare duminică, îndrăgita emisiune revine în casele dumneavoastră, după o scurtă pauză, la televiziunea Info HD. Prima emisiune va fi difuzată duminică, 16 iulie.

Ovidiu Katona, realizator: „Am primit sute de mesaje și de telefoane de la oameni care mă întrebau ce s-a întîmplat cu emisiunea, de ce nu ne mai vedem. E doar vacanță sau s-a întîmplat ceva? Mă bucur să le pot răspunde acum, tuturor: emisiunea DOR DE FOLCLOR merge mai departe, la televiziunea Info HD! Duminică, în 16 iulie, vom avea prima emisiune la Info HD, în care ne vom anunța telespectatorii despre ce intenționăm să facem.

Apoi, din 6 septembrie, cînd toată lumea se întoarce din vacanță și Info HD intră cu noua grilă de programe, intrăm și noi, din plin, în pită, cum se spune, cu DOR DE FOLCLOR. Ne întîlnim în fiecare duminică, exact la aceleași ore la care v-ați obișnuit să ne întîlnim, 9:30 – 13:00, într-o emisiune interactivă, filmată într-un studio nou-nouț, cu dotări tehnice de ultimă generație. Îmi este alături, ca și pînă acum, prietenul meu Călin Cazan și echipa emisiunii, cu același profesionalism și dăruire pe care le cunoașteți de atîția ani. Și de-abia aștept să ne reîntîlnim, dragi telespectatori, la Info HD. Vă îmbrățișez și vă aștept!”

Emisiunile Info HD pot fi recepționate în sistem analogic în rețelele RCS&RDS și UPC și în majoritatea rețelelor de cablu din comunele județului Hunedoara.

De asemenea, emisiunile Info HD pot fi vizionate LIVE aici, pe site-ul REPLICA – Info HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *