Transport agabaritic pe ruta Nădlac 2 PTF – Brăila

În perioada 26.02.2020 – 05.03.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :

Nădlac 2 PTF (județul Arad) – A1 – DN7G – DN7 – Păuliș – Săcămaș – Deva – DN76 – Deva – A1 – Sibiu – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC – Seaca – DN7 –  Pitești A1 – DNCB – DNCB – Centura de Sud – Intersecția DN5-DNCB – Intersecția DN2-DNCB – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Bărăganul – Brăila (județul Brăila).

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,15m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                                     

CNAIR SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *