Transport de carbune energetic, suspect

Polițiștii din Hațeg, aflați în trafic pe DN66 au oprit, în urma unei sesizări, o autoutilitară care transporta mai mulți saci cu cărbuni.

”În data de 14.03.2020, în jurul orei 21:20, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe D.N. 66, din direcția Petroșani spre Hațeg, se deplasează autoutilitară care transportă cărbune energetic (care este posibil să provină din comiterea unei infracţiuni de furt).

În urma sesizării, în jurul orei 21:30, poliţiştii care se aflau în teren au oprit autoutilitara în cauză (în care se aflau mai mulți saci conţinând cărbune), pe raza orașului Hațeg.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat de 49 de ani, din Petroșani, care a declarat că a cumpărat cărbunele respectiv în cursul anului 2019, l-a transportat și l-a depozitat la domiciliul său, urmând să îl transporte pe raza judeţului Timiș (în baza unor documente de însoțire a mărfii).

Având în vedere faptul că la nivelul Poliției Municipiului Petroșani exista o sesizare cu privire la faptul că încărcătura de cărbune este posibil să provină din comiterea unei infracţiuni de furt, întreaga cantitate de cărbune a fost indisponibilizată, pe durata cercetărilor.”- informează IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *