Transporturi speciale efectuate de jandarmii hunedoreni în anul 2021

Transporturi speciale în valoare de milioane de euro efectuate de jandarmii hunedoreni în anul 2021.

 Pe lângă misiunile care presupun grija pentru siguranța oamenilor, Jandarmeria Română și implicit Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara are în responsabilitate și protecția transporturilor cu caracter special.

 În anul 2021, 1515 de jandarmi hunedoreni au desfășurat un număr de 742 misiuni de transporturi speciale. De la transporturi de valori de ordinul milioanelor de euro până la produse explozive având caracter special, armament și muniții.

 Prin grija jandarmilor, materialele deosebite, respectiv valorile a căror protecție a fost asigurată au ajuns, în siguranță, la destinație fără incidente.

 Această misiune a jandarmeriei, mai puțin vizibilă, este de o importanță deosebită pentru siguranța tuturor cetățenilor, pentru că ar fi simplu să ne imaginăm ce s-ar putea întâmpla dacă un astfel de transport special ar fi atacat și ar ajunge pe mâinile cui nu trebuie. Tocmai din acest motiv echipajele care desfășoară astfel de misiuni sunt corespunzător echipate și pregătite pentru ca fiecare misiune să se încheie cu bine.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.