Hunedoara: Furtul mașinilor din parcare se învață încă de la 12 ani

În seara zilei de duminică, 5.08.2019, poliția din municipiul Hunedoara a primit un telefon de la un cetățean din aceeași localitate, afirmând că niște persoane au încercat să-i sustragă mașina care era parcată în fața blocului.

În urma sesizării, patrulele de siguranță publică și de poliţie rutieră, au intervenit la fața locului şi au reușit să prindă trei dintre prezumtivii autori ai faptei, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru cercetări. Aceştia sunt minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că minorii au pătruns în autoturism prin forțarea ramei unei portiere, cu intenţia de a sustrage autoturismul, însă nu au putut să îl pornească. Când au sesizat că au fost observați de câteva persoane aflate în fața blocului, minorii au abandonat autoturismul și au fugit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că minorii au mai comis o infracţiune de furt, în noaptea de 03/04.08.2019, când au sustras un autoturism parcat pe Aleea Câmpului, din Hunedoara. În acest caz, autoturismul a fost găsit la scurt timp, abandonat la intersecția bulevardului Mihai Viteazu cu strada Mureșului.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au mai identificat un minor, în vârstă de 11 ani, despre care au stabilit că a participat, împreună cu ceilalți trei minori, la furtul autoturismului.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au comis faptele și a documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *