Trei minori și un furt de mii de euro

În data de 16 august 2021, Poliția Municipiului Lupeni, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul  Lupeni, cu privire la faptul că, în perioada 11-16 august 2021, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă deschisă a locuinței, de unde a sustras un motociclu, prejudiciul total fiind în valoare de 4500 euro.

În urma investigaţiilor şi activităţilor specifice, în data de 26 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni,  au identificat prezumtivii autorii ai furtului, ca fiind  3 minori (doi minori în vârstă de 17 ani, din municipiul Lupeni, respectiv comuna Cârjiţi  şi un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Pogăceaua, judeţul Mureş).

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pe o perioada de 24 ore, urmând ca în data de 27.08.2021 să fie prezentați Judecătoriei Petroșani cu propuneri legale. Minorul în vârstă de 14 ani, va fi cercetat în stare de libertate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

         

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *