Trei persoane amendate și plasate în carantină, după ce au încălcat măsura izolării la domiciliu

În data de  16.06.2020, în jurul orei 19:20, polițiștii au  verificat un bărbat de 32 de ani,  din Petrila (care figura în izolare la domiciliu).

Patrula de ordine și siguranță publică care s-a deplasat la domiciliul bărbatului nu a fost găsit la respectiva adresă nicio persoană, însă, în urma verificărilor, bărbatul identificat  pe strada 8 Martie, din localitate.

Întrucât nu a respectat măsura izolării la domiciliu, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi a fost introdus în carantină instituționalizată.

Tot ieri, în cadrul  verificărilor persoanelor izolate la domiciliu, poliţiştii au stabilit că o tânără de 22 de ani şi un tânăr de 19 ani  (ambii figurând în lista persoanelor izolate la adrese din municipiul Brad), au părăsit adresele de izolare. Cei doi au fost depistaţi de o patrulă de poliţie locală pe strada Libertății, din municipiul Brad, în jurul orei 20:40, iar după ce au fost sancționaţi  contravențional au fost introduşi în carantinare instituționalizată.

Conform comunicatului Prefecturii Hunedoara, până ieri 16 iunie 2020, în județ se aflau 1536 de persoane în izolare și 39 persoane în carantină.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *