Trei persoane reţinute pentru proxenetism, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii BCCO Alba Iulia în Hunedoara

Trei persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii de la BCCO Alba Iulia în judeţul Hunedoara, fiind vizaţi membrii unei grupări care le-ar fi înlesnit unor tinere practicarea prostituţiei.

În urma celor trei percheziţii desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia la persoane bănuite de proxenetism au fost ridicate telefoane, cartele telefonice şi documente despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracţională. Trei persoane au fost conduse la poliţie şi au fost reţinute.

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au desfăşurat, miercuri, trei percheziţii în judeţul Hunedoara, la persoane bănuite de proxenetism.

“Acţiunea a vizat membrii unei grupări infracţionale în legătură cu care există suspiciunea că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier şi prin publicarea unor anunţuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare şi Timişoara. Se pare că mare parte din veniturile obţinute în urma practicării prostituţiei ar fi fost însuşite de către persoanele vizate de anchetă”, arată sursa citată.

Poliţiştii au pus în executare 5 mandate de aducere, iar trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

La acţiune, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Hunedoara.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *