Trei șefi de centru caută DGASPC Hunedoara

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de conducere, vacante. Astfel, au fost scoase la concurs trei posturi de șefi centru pentru  Centrul de Primire în Regim de Urgență Deva;  Cămin pentru Persoane Vârstnice Pui; Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Uricani.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea psihologie, asistență socială, sociologie; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 5 ani; vechime în domeniul serviciilor sociale minimum 2 ani sau studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul juridic, medical, economic sau științe administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 5 ani și experiență în domeniul serviciilor sociale de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor. În data de 29 decembrie va avea loc proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *