Trei titluri europene pentru practicanții de gimnastică aerobică din Deva

Aseară, la Ancona, în Italia, s-a încheiat o nouă ediție a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică pentru seniori și juniori, competiție la care au participat și sportivi din România.

Delegația tricoloră prezentă în Italia a cuprins și șapte foști sportivi sau elevi de la CNS Cetate Deva, ajunși acum la vârsta senioratului, fiind vorba despre  Bianca Becze, Andreea Bogati, Mădălina Cioveie, Steliana Stoenescu, Dacian Barna, Gabriel Bocșeri și Marian Broței.

În întrecerea pe echipe, la care au punctat toți cei enumerați mai sus, România a devenit campioană europeană la seniori, celelalte titluri continentale fiind cucerite la trio, Andreea Bogati, Marian Broței și Gabriel Bocșeri, și la grup, unde au evoluat  Dacian Barna, Andreea Bogati, Marian Broței și Gabriel Bocșer, singurul non – devean fiind Lucian Săvulescu.

Medalii de bronz au obținut Dacian Barna, la trio, alături de Lucian Săvulescu și Lavinia Panaete, cuplul format din Dacian Barna și Andrea Bogati, la perechi mixte, și la ero – dance, prin Steliana Stoenescu, Bianca Becze și Mădălina Cioveie, alături de Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Ioana Darie, Denisa Ganea și Cristina Nedelcu.

Delegația României a mai obținut patru medalii și în întrecerea juniorilor, dintre care una de aur, la grup, una de argint, în întrecerea pe echipe, și două de bronz, la individual masculin și perechi mixt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.