Angajat al IPJ Hunedoara, a omis să declare veniturile rezultate din jocurile de noroc

Un angajat al IPJ Hunedoara a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate. D. C. L.,  funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara nu a declarat întreaga sa avere.

 

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 41.606 Euro între averea dobândită și veniturile realizate de către D.C.L. în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către DELIE CLAUDIU LEONTIN, în perioada exercitării funcției publice.

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către D.C.L. a infracțiunii de fals în declarații prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc în valoare totală de 82.602 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”, arată ANI.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *