Un băiat de 5 ani și mama acestuia, loviți de un șofer în apropierea unui unități școlare

Un șofer a lovit două persoane, printre care și un copil de 5 ani, în timp ce încerca să parcheze mașina cu spatele. Incidentul rutier a avut loc, în dimineața acestei zile, în apropierea unei unități școlare, din Petroșani.

 

„La data de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 07:55,  Poliţia Municipiului Petroșani a fost sesizată despre faptul că, în parcarea adiacentă unei unități școlare din Petroșani, un autoturism a acroșat doi pietoni.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit  faptul că  un bărbat de 42 de ani, din Petroșani, în timp ce efectua manevre de parcare cu spatele a unui autoturism în parcarea respectivă a acroșat și a accidentat ușor o femeie de 40 de ani, din Petroșani și pe fiul acesteia, în vârstă de 5 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi pietoni, care s-au deplasat la Spitalul de Urgență Petroșani, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *