Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia

Un bărbat din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia, femeia fiind transportată la spital şi având nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. Scandalul dintre cei doi a izbucnit de la o discuţie despre cardul de pensii.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, joi, pentru comiterea infracţiunii de  violenţă în familie în forma unei tentative la omor.
„La data de 03 februarie 2021, în jurul orei 11:30, în timp ce se aflau în locuinţa comuă din localitatea Moviliţa, judeţul Constanţa, în urma unui conflict spontan, generat de discuţiile conjugale referitoare la cardul de pensii, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a înjunghiat-o cu un cuţit pe soţia sa, H.A., în zona toracelui lateral stâng şi i-a provocat leziuni grave, vindecabile în circa 30 de zile de îngriji medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin hemotorax şi hemoperitoneu”, se arată în comnicatul Parchetului pe lângă Tribunalul Constanţa.
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *