Un bărbat de 55 de ani a fost împuşcat de un poliţist

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din judeţul Alba a ajuns la spital joi, după ce a ameninţat şi a încercat să lovească cu toporul un poliţist chemat să aplaneze un conflict provocat tot de bărbatul respectiv. Poliţistul a tras mai întâi două focuri de avertisment, după care l-a împuşcat pe bărbat în zona abdominală şi în membre, victima fiind dusă la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Alba, oamenii legii au fost sesizaţi joi dimineaţă printr-un apel la 112 că în localitatea Lunca din comuna Valea Lungă are loc un scandal, un bărbat este agresiv şi îi ameninţă pe membrii familiei cu toporul.

Un poliţist s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că cele semnalate se confirmă, bărbatul fugărind cu toporul mai mulţi membri din familia sa. În momentul în care agentul a încercat să-l calmeze, bărbatul a devenit violent şi la adresa poliţistului, mai întâi l-a ameninţat, apoi l-a înjurat, după care a vrut să-l lovească cu toporul, susţine Poliţia Alba. În acel moment, poliţistul a folosit armamentul din dotare, trâgând mai întâi două focuri de armă în plan vertical, apoi l-a împuşcat în membre şi în zona abdominală.

Bărbatul rănit, în vârstă de 55 de ani, a fost dus la spital.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.