Scene șocante la Arad: Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce şi-a înjunghiat soţia

Un bărbat din Arad s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia şi a murit. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit în locuinţa acestuia trupul soţiei sale, care a fost înjunghiată de mai multe ori. S-a deschis o anchetă, principala ipoteză de lucru fiind o crimă urmată de sinucidere. În locuinţa familiei a fost găsit, în viaţă, copilul celor doi care este posibi să fi asistat la evenimente.

Potrivit anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizaţi, în noaptea de duminică spre luni, despre faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din Arad.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit în locuinţa de unde se aruncase bărbatul respectiv, în vârstă de 40 de ani, o femeie moartă.

Conform primelor informaţii, cel mai probabil femeia, de 38 de ani, a fost înjunghiată de soţul ei cu mai multe lovituri de cuţit, iar rănile provocate au dus la decesul ei. Apoi, după comiterea acestei fapte, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul nouă.

În locuinţa respectivă anchetatorii au găsit şi copilul celor doi, în vârstă de 10 ani, care este posibil să fi fost martor la această tragedie.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care vor stabili toate circumstanţele în care a avut loc acest eveniment.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.