Un bărbat și-a lovit cu bestialitate fosta soție

În data de 01.10.2020, în jurul orei 02:30, Poliția Municipiului Hunedoara a  fost sesizată cu privire la  faptul că la o adresă de pe strada Trandafirilor, din localitate, este scandal.

Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a identificat o femeie care a declarat că s-a întâlnit cu fostul soț, un tânăr de 29 de ani, din Hunedoara, care, fără niciun motiv evident, a lovit-o cu pumnul în zona capului.

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar faţă de tânăr au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, la data săvârșirii faptei, se afla sub control judiciar și, totodată, a încălcat dispoziţiile ordinului de protecție emis faţă de acesta,  în raport cu fosta soție.

Tânărul  a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliției municipiului Deva şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *