Un copil de 5 ani a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un vecin

În după-masa zilei de marți, un copil în vârstă de 5 ani  a fost surprins și rănit de un șofer care încerca să parcheze o mașină, potrivit unui comunicat primit de ISU Hunedoara: „Un copil, în vârstă de aproximativ 5 ani, care a ieșit în fața porții, a fost lovit de un autoturism condus de un vecin, care efectua manevre de parcare”. Evenimentul rutier a avut loc în localitate Beriu. La fața locului au intervenit echipaje de la Ambulanță, Poliție și SMURD.

Din primele cercetări reprezentantul de la IPJ Hunedoara afirmă că băiatul a fost transportat la spital, iar șoferului i-a fost deschis un dosar penal.

„La data de 01 august 2023, ora 15:29, un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Beriu, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 5 ani care a fost lăsat nesupravegheat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *