Un copil din județ a câștigat Campionatele Naționale U10 ale României la tenis

Un copil din județul Hunedoara a câștigat campionatele Naționale U10 ale României la tenis. Este vorba de Sofia Tutunaru din Petroșani.

Ediția din acest an a Campionatelor Naționale de vară U10 a programat peste 150 de meciuri pe terenurile Centrului Național de Tenis al FRT din București.

În turneul de simplu al fetelor, unul foarte echilibrat, titlul de campioană a fost câștigat de Sofia Dana Tutunaru, de la CSM Petroșani, la finalul unui meci foarte disputat, 4-1, 2-4, 10-8, cu Natalia Gabriela Dragomir, de la ACS Tennis Performance Team din București.

Turneul de simplu al băieților a fost dominat de Nicholas Andrei Tănasă, legitimat la CS Dinamo București, care nu a pierdut mai mult de două game-uri în niciun meci. În finala jucată cu Patrick Ștefan Dobrin, de asemenea legitimat la CS Dinamo București, Nicholas s-a impus cu 4-1, 4-1.

Finala mică, pentru locul 3, a fost câștigată de Eva Maria Bulai și Sofia Dana Tutunaru care au trecut cu 5-4(1), 4-2, de perechea Mara Andreia Diaconu / Antonia Gabriela Voicu (CS Mamaia-IDU).

Adversari în finala probei de simplu, Nicholas Tănasă și Patrick Ștefan Dobrin au jucat împreună la dublu și au câștigat titlul de campioni fără să piardă vreun set. A fost 5-3, 4-1, în ultimul act jucat împotriva perechii Mihai Camboianu (CS Samtronic Constanța ) / George Damcaliu (Asoc. Tenis Club Bright Constanța).

Mult mai echilibrată a fost finala mică în care Eric Ioan Grecu (TC Racheta Campionilor) / Codrin Constantin Șerbănoiu au revenit în meci și s-au impus cu 2-4, 4-2, 10-4, în fața perechii David Dumitru (TC Victor Hănescu București) / Codruț Luca Ștefan (Asociația Tenis Club CCV).

Directorul de turneu al acestei competiții a fost antrenoru federal Andrei Mlendea. Echipa de arbitri condusă de Sergiu Vladu a fost compusă din Antonescu Tudor, Moroi Vlad, Gheorghe Ștefania, Dumitrescu Sorin și Dumitru Alexandra

 

FOTO: Federația Română de Tenis

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.