Un drum care duce spre un oraș, catalogat ca fiind unul dintre cele mai rele

Un drum care duce spre un oraș, catalogat ca fiind unul dintre cele mai rele. Este vorba de drumul care duce spre orașul Aninoasa și se află în administrarea Consiliului Județean Hunedoara, acesta fiind clasificat ca drum județean. Alina Dunca, consilier județean PSD, cere autorităților județene implicare.

 „Vreau să vă întreb pe dumneavoastră și colegii consilieri ce facem cu orașul Aninoasa? În acest sens, am rugămintea și, totodată, solicitarea să faceți toate demersurile necesare pentru reabilitarea și asfaltarea a 2,5 km de drum județean, care face legătura între localitățile Iscroni și Aninoasa”, a spus consilierul județean, Alina Dunca, în plenul ședinței de Consiliu Județean.

Drumul județean DJ 666B: DN66A (Iscroni) – Aninoasa, cuprins între km 0+000 şi km 5+750 a trecut în administrarea CJ Hunedoara din anul 2015. Pe lista celor mai rele drumuri județene a fost inclus și acest drum. La nivelul județului, din 1325 de kilometri de drumuri județene, aproape 437 de kilometri de drum sunt în stare rea, arată statistica CJ Hunedoara.

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *