Un hunedorean este suspectat de o crimă comisă la Timișoara

UPDATE:  Autorul atacului sângeros din Timișoara, Gheorghe Cosmin Titis, de 31 de ani, a fost prins de politiști la aproape 3 ore de la momentul crimei. Titis își va petrece noaptea în Arestul IPJ Timiș, apoi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.


Un hunedorean este suspectat de o crimă comisă în plin centrul municipiului Timișoara. Un bărbat de 31 de ani din municipiul Lupeni este suspectat de faptul că și-a ucis fosta iubită. Odioasa faptă s-a petrecut în plin centrul municipiului Timișoara, în această seară.

Fata în vârstă de 21 de ani se plimba cu prietena ei, moment în care fostul iubit, lupeneanul în vârstă de 31 de ani și-a făcut apariția și a îndepărtat-o de prietena sa.

Bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânăra în vârstă de 20 de ani. Prietena fetei a fost cea care a alertat autoritățile. După comiterea faptei, bărbatul a fugit de la fața locului, acesta fiind căutat de oamenii legii. Se pare că fata ucisă era tot din Lupeni.

Crima s-a petrecut în zona Catedralei Mitropolitane din municipiul Timișoara.

 

 

Colaborator

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.