Un hunedorean medaliat la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică

Petroșăneanul, Dacian Barna, membru al echipei de gimnastică aerobică a fost premiat la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică pentru seniori. Competiția s-a desfășurat la Guimaraes, Portugalia. 4 medalii au fost câștigate de sportivii români cu ocazia celei de-a XV-a ediții a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobica a seniorilor

“Grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Marian Broței și Mihai Popa, dar și perechea mixtă Andreea Bogati și Dacian Barna, au adus României două medalii de argint, în timp ce dansul aerobic, compus din Sandra Dincă, Isabela Dumitrașcu, Mădălina Cioveie, Ioana Darie, Cristina Nedelcu, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea și Denisa Ganea, s-a clasat pe treapta a treia a podiumului mondial”, arată Federația Română de Gimnastică Aerobică.

În ierarhia pe echipe, România a terminat competiția mondială pe poziția a treia, fiind depăsită de echipele reprezentative ale Rusiei și Coreei de Sud. Totodată, trio-ul format din Andreea Bogati, Marian Broței și Mihai Popa a ocupat un onorabil loc 4.

 

Delegația României pentru Mondialele de la Guimaraes a fost formată din gimnaștii Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Mihai Popa, Marian Broței, Andreea Bogati, Ioana Darie, Mădălina Cioveie, Denisa Ganea, Isabela Dumitrașcu, Flavia Sentea, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu și Cristina Nedelcu. Sportivii au fost însoțiți de Cristina Dulgheroiu (antrenor), Alina Drăgan (arbitru), Cristiana Spînu (arbitru), Carmencita Constantin (șef de delegație) și Maria Fumea (membru al Comitetului Tehnic).

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.