Un jandarm s-a împuşcat în timpul serviciului

Un jandarm care asigură paza Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavodă s-a împuşcat marţi dimineaţă, la scurt timp după ce intrase de serviciu, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de prim-ajutor, printre care şi elicopterul SMURD.

Conform ISU Dobrogea, pacientul este în comă. El a fost intubat de medicul de la elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la spital.

Reprezentanţii Unităţii Speciale 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” din Cernavodă au anunţat că un jandarm s-a împuşcat marţi dimineaţă, în timp ce se afla în serviciu.
“El intrase în dispozitiv, a stat de vorbă cu colegii, aceştia au afirmat că nu era abătut sau supărat şi apoi a luat această decizie”, au afirmat reprezentanţii Unităţii Speciale.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere.
Victima are aproximativ 43 de ani.
Unitatea Specială 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” din Cernavodă a transmis, marţi, că jandarmul care s-a împuşcat are o vechime în serviciu de 21 de ani şi fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică. Ancheta a fost preluată de către Parchetul militar.
Subofiţerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaţionale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *