Un medic hunedorean tratează pacienții cu coronavirus

Medicii de pe întreg mapamondul se luptă cu noul virus care a declanșat o pandemie. Între aceștia se numără și un reputat medic de la București. Este vorba de George Sebastian Gherlan, de origine din Petroșani. Medicul, alături de colegii săi, se află în prima linie.

”Există OAMENI pe care Petroșaniul i-a dat țării, pentru a putea face mai mult BINE, pentru a putea vindeca pe MAI MULȚI. Unul dintre aceștia este și doctorul și universitarul GHERLAN GEORGE SEBASTIAN, medic primar la Spitalul clinic “Dr. Victor Babeș” din București, aflat de mai multe zile și nopți în prima linie a ”frontului de luptă”, împotriva virusului COVID-19. Cu profund respect, mă aplec în fața părinților care l-au crescut, instituțiilor de învățământ care l-au format și nu în ultimul rând, în fața lui, pentru tot ceea ce a realizat, ce face și ce va mai face”, spune Vasile Pop, director al Școlii Gimnaziale nr. 7 din Petroșani, cel care a făcut public faptul că un petroșănean se află printre cei mai apreciați medici.

Dr. George Sebastian Gherlan este medic primar Boli infecțioase, doctor în științe medicale și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. În prezent activează la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament “Dr. Victor Babes” din București.

 

Colaborator

 

Un comentariu la „Un medic hunedorean tratează pacienții cu coronavirus

  • 26 martie 2020 la 7:30
    Permalink

    Sunt si alti medici pe care “i-a dat ” județul Hunedoara, si care ” lupta in prima linie ” la spitale universitare de boli infecțioase din țară……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *