Un minor a fost păgubit și bătut

La data de 02.12.2020, în jurul orei 21.00, la Poliția Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor de 17 ani, care a reclamat faptul  că, în data de 27.11.2020, în jurul orei 2000, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice, din municipiul Hunedoara, lângă ei a fost oprit un autoturism, condus de o femeie, iar din acest autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă, care l-a lovit peste față și l-a urcat în autoturism, fără voia lui, după care l-a dus într-un apartament, din municipiul Hunedoara, unde l-a  lovit  şi i-a sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 lei, pentru că i-ar fi sustras anumite lucruri cu o seară în urmă, când a fost la domiciliul său.

În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe  leziuni corporale.

În data de 9.12.2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au reţinut, pentru 24 de ore, 5 persoane, cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe, în calitate de autori sau complici, după caz.

În cursul zilei de 10.12.2020 cele 5 persoane vor fi prezentate cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *