Un muncitor a fost implicat într-un accident de muncă la o uzină din Orăștie

Ieri dimineață, polițiștii din Orăștie au fost anunțați că un muncitor, angajat la o uzină din oraș, a fost implicat într-un accident de muncă în timpul programului de lucru.

”În data de 06.02.2020, ora 08:23, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la o uzină din municipiul Orăştie, avut loc un accident de muncă.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului, au stabilit că, victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Orăștie și este angajat și se afla în timpul programului de lucru la momentul accidentării..

Din primele verificări a rezultat faptul că, un muncitor în vârstă de 40 ani, a manevrat un motostivuitor cu care transporta mai multe table metalice, fiind dirijat de victimă și la efectuarea unei manevre de întoarcere tablele transportate au căzut de pe brațele motostivuitorului pe piciorul victimei.

Ambii muncitori implicați în eveniment au fost testați cu aparatul DRAGER stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice

Victima a fost trasportată spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a anunțat evenimentul la I.T.M. Hunedoara.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”- potrivit comunicatului primit de la IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *