Un singur suspect de coronavirus este internat la Spitalul de Urgență din Petroșani

O singură persoană care este internată la Spitalul de Urgență din Petroșani este suspectată că ar fi infectată cu noul tip de coronavirus. Urmează ca analizele specifice să determine dacă persoana este sau nu infectată cu COVID-19. Veștile bune sunt că la Petroșani nu s-a înregistrat niciun caz de coronavirus de o lună și jumătate.

Avem un singur suspect la Spitalul de Urgență Petroșani. De asemenea, 21 de persoane sunt  în carantină și 147 de persoane izolate la domiciliu, care nu sunt nici măcar suspecte. Sunt persoane venite din străinătate, care, pe stare de alertă, se izolează automat la domiciliu. La Petroșani veștile sunt foarte bune din acest punct de vedere. Vă mulțumesc pentru modul în care ați înțeles să contribuim împreună la prevenirea răspândirii și transmiterii acestui perfind virus,  care a reușit să creeze atâta dezechilibre și nu doar la noi în țară”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Numărul persoanelor aflate în izolare a crescut în ultimele săptămâni, după ce starea de urgență a fost ridicată. Persoanele care se întorc din țările europene nu mai sunt nevoite să intre în carantină, ci sunt plasate în izolare la domiciliu.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *