Un tânăr de 23 de ani a lovit mortal un biciclist pe drumul Brad-Buceș

Mai bine de o oră traficul pe DN 74 , în zona Brad-Buceș a fost blocat pe ambele sensuri, din cauza unui accident mortal care a avut loc în această după-masă, în jurul orei 17:00 pe raza localității Zdrapți, din comuna Crișcior. Un biciclist a fost aruncat la pământ de un șofer, în vârstă de 23 de ani care a încercat să-l depășească.

„La data de 03 ianuarie 2023, la ora 16:43, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Buceș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localității Zdrapți, din direcția Brad-Buceș, la efectuarea manevrei de depășire a unui biciclist în vârstă de 56 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de acesta, acroșându-l cu partea laterală a autoturismului.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului, care a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

IPJ Hunedoara

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *