Un tânăr din Orăștie a furat zeci de telefoane din Târgu Mureș

Un tânăr din Orăștie a furat zeci de telefoane din Târgu Mureș. Prejudiciul se ridică la circa 90.000 de lei. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost ridicat de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române au efectuat patru percheziţii domiciliare şi două percheziţii privind autovehicule, pe raza judeţului Hunedoara.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în data de 31.07.2018, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Orăştie,  ar fi pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, într-o societate comercială situată în municipiul Târgu Mureş, de unde ar fi sustras 28 de telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de peste 89.000 de lei.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat şi ridicat obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, mai multe cartele telefonice, telefoane mobile, cutii de telefoane mobile, o armă neletală supusă autorizării, pentru care nu s-a putut prezenta documente legale, precum şi alte bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pentru audieri.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *