Un tânăr hunedorean a furat un portofel dintr-un restaurant

Un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, a fost prins de polițiști după ce a furat portmoneul unei femei care se afla la un restaurant din localitate.

„În data de  09.11.2020, în jurul orei  13.00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie de 55 de ani, din Hunedoara,  care a reclamat faptul că în data de 08.11.2020, în intervalul orar 14.30 – 19.30, în timp ce se afla la un restaurant din Hunedoara, persoane necunoscute i-au sustras din poșetă portmoneul, în care se aflau carduri bancare, acte de identitate şi diferite sume de bani (în lei şi valută), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 450 de lei.

În urma activităților investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunii de furt reclamate.

Faţă de tânăr, care la momentul comiterii faptei ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu, fiind cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni de furt (măsură preventivă pe care nu a respectat-o), poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore”, informează IPJ Hunedoara.

Hoțul a fost depus în arestul din Deva, urmând a fi prezentat magistraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.